Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2008 19:47 - АМЕРИКАНСКА ТРАГЕДИЯ С БЪЛГАРСКИ БЛОГЪР!
Автор: zaro Категория: Забавление   
Прочетен: 6685 Коментари: 6 Гласове:
1



 

АМЕРИКАНСКА ТРАГЕДИЯ С БЪЛГАРСКИ БЛОГЪР!!!


Български блогър изяден от чупакабра

(Една година и единайсет дни след последния постинг на zaro в този блог)



Милостиви читателю, който се взираш в тези редове. Умолявам те, ако все още имаш искрица любов към живота или близки хора, за които да милееш, отдели погледа си мигом от монитора или просто излез от това прокълнато място. Защото истините, които си на път да разкриеш са в състояние да те наранят по най- неподозиран начин. Нека започнем с най-важното:

Авторът на скандалните разкрития за чупакабрата е мъртъв. Завинаги!

Zaro е мъртъв!

Мъртъв, мъртъв, мъртъв!

Dead, dead, dead, dead!

Zaro заплати с живота си, за това че изнесе пред света истините за чупакабра!

Тъмната страна го отнесе при себе си! Поклон пред светлата му памет!

За живота на този талантлив българин може да се приказва до утре следобяд и няма да стигне времето да обговорим дори 18% от това, което той е дал на света. Но ние няма в този форум да приказваме до утре следобяд за този талантлив българин, затова и няма да можем да обговорим тези 18 %, за които споменах по- горе. Защо- навярно вече питаш ти, мислостиви читателю- са тези излишни редове? Не можем ли просто да пристъпим към темата от заглавието и както се казва да си дойдем на думата? Може- ще отговорим ние, без да се поколебаем.

Zaro е мъртъв!

А от кого се пише този блог тогава- ще попиташ ти, ако все още си вторачен в тези потискащи редове. Този блог сега се списва сега с професионалната помощ на писателя Захари Карабашлиев, а също и със съдействието на „Девняхимимпекс“ ООД, „ГазстройнефтРоссКом“ Ltd., Застрахователно Дружество „МИТ“, Ловно-рибарската дружина на село Водица и Светия Синод на Славянската Православна Църква в Бесарабска Добруджа. Този блог е резултат от колективните усилия на няколко честни организации и частни лица да се доберат до истината за смъртта на Автора на този блог.

И така- какво се случи със zaro?

Ето и фактите:

Месеците, преди трагичния инцидент, zaro бил съвсем обсебен от мисълта за чупакабра. Скандалните разкрития, които той направил в българската преса били само върха на айсберга, плуващ в океана от невежество по отношение на тайнственото създание. Zaro прекарвал всяка своя будна минута в търсене на истината. Бил събрал неимоверно количество материал, който не споделял почти с никого. С времето обаче документалните разкрития не били достатъчни. Нашият герой искал да хване жива чупакабра. За целта, той започнал да чете жълта преса, която често публикувала материали, писани от добросъвестни журналисти или ентусиасти като него. Понякога дори, заедно със снимките на триглави бебета, летящи чинии, Снежния човек, Лохнески чудовища и зелени извънземни, имало и снимки на чупакабри.

Една сутрин, мистериозно телефонно обаждане разкрило на zaro, че в областта около Сиела Виста, Калифорния е забелязан животински екземпляр, който по описание съвпада с чупакабрата. Бил започнал да тормози добитъка на местните фермери и няколко жени на военни, които по това време били мобилизирани в Ирак. Решителния момент за нашия герой настъпил. Той отишъл до местния ловно-рибарски магазин, закупил необходимата техника- нож, спининг- телескоп, лопата и фенерче с батерии от 1,5 V, тип ААА, също така – сива пелерина с качулка и заплатил с кредитна карта VISA, сериен № 127823890090, срок на годност до 2012 година. Ако само е знаел, че няма да има възможност да ползва привилегиите, които тази карта му обещавала, въздушните мили, които се натрупвали с всяка покупка, безплатните подаръци, които идвали по пощата... Ако само е допускал, че това е щяло да бъде последния път, когато крака му прекрачва този търговски обект... zaro сигурно е щял да остави нещо след себе си, някаква следа, която да насочи своите бъдещи изследователи в една по- категорична посока. Но не. Излязъл той с покупките, спрял в една мексиканска закусвалня, изял едно бурито с карне асада, оставил бакшиш на дебелата сервитьорка с изскубани вежди и табелка с името „Хуанита“ и продължил пътя си.

Тогава по мобилния му телефон марка LG, made in Malaisia, дошло и обаждането от Бостънския Университет, с което му предлагали да поеме ръководството на катедрата по Паралелни явления и Уфология. Дали е бил изкушен в този момент нашия смел предшественик? Дали не му се е приискало да си седне и той най-сетне на задника и зачете лекции пред нехаещата студентска маса? Навярно е било така. Навярно предложението било примамливо. Но той без колебание отклонил поканата на Академик Хименщайн и закрачил уверено към последния си подвиг. Спрял пред една бензиностанция да зареди безнин А96, безоловен. Там се заприказлвал с трима безделници, които му поискали първо цигари, после някой долар, а после кой знае защо се присламчили към него и важната му мисия. Сигурно защото ги почерпил с бира, купил им и вино , поговорил с тях и ги качил на топло в колата... Било нощта срещу тринайсети.

Юнак zaro и умници безделници решили да подходят към чупакабрата ребром. Намерили пещерата, която един местен фермер посочил за убежище на злото чудовище, zaro паркирал автомобила на заден ход, така щото да е лесен отстъпа, ако не дай боже ситуацията се спече, слезли и бездомниците и запушили цигари. Единия от помощниците също свил джойнт и понечил да почерпи и останалите, когато из недрата на дупката се чул неистов писък. Било или прасе или коза или запис на сирена от линейка пуснат отпред- назад. Zaro дръпнал за последно от последната си цигара, запретнал ръкави, заклел момчетата да не предприемат нищо, докато той не им даде знак отвътре и безстрашно се хвърлил в пастта на пещерата.

Дълго време нищо не се случвало. Безделниците изпушили една, две, три канабисови цигарки, изпили две и половина оки вино, опаковано в кафява хартия и току вече решили да тръгват, когато из тъмното се показало тялото на героя на нашия разказ. Само тялото. Крачел той като Конникът без глава само че без кон. Тримата безделници ревнали с глас, хукнали да бягат накъдето им видят очите и не си поели дъх, докато не стигнат селото Сиела Виста.

Там намерили полицейския участък и опитали да обяснят на шерифа, който дъвчел тютюн и плюел в една пластмасова чашка, с обути в ботуши нозе, вирнати на оплютото от мухи бюро, че един човек на име zaro ги качил от една бензиностанци, черпил ги с бири и вино, също и цигари, после отишли до една пещера да убиват едно зло същество наречено чупакабра...

чупа- какво!?- прекъснал ги шерифа, смръщвайки вежди.

Чупа- кабра- викали безделниците.- Пише за нея във вестниците. Чупакабра!

Чупа- карма?!

Чупакабра-а-а-а!!!

Чупката вие от тук!- креснал шерифа!

Ама- шерифе- той нямаше глава!- уплашени запротестирали безделниците!

Кой нямаше глава?

Zaro нямаше глава.

А имаше ли глава като влезе?

Ами-и-и-и...- започнали да се споглеждат един-друг безделниците.

Колко пъти съм ви казал да спирате тази мексиканска марихуана! Опушили сте се като бобъри! Марш оттук! Марш!- Шерифът натирил нещастниците, после вдигнал отново краката си върху бюрото, понаместил каубойската си шапка и задъвкал отново тютюна си.


И така, читателю трагично приключи земния си път един от най-смелите българи-блогъри zaro. Поклон пред тъмната му памет!


 

От опечалените!

 













Тагове:   трагедия,   блогър,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - chupa-lupa
17.06.2008 10:59
A be kakvi sa tezi izmishlyuotini. Koi gi pishe! Viarvat li vi vaobshte?
Stoian
цитирай
2. zaro - М-дааа, вярваме...
17.06.2008 21:28
Стояне-е-е... Стояне...
Вярваме, разбира се!
цитирай
3. анонимен - Hubava kniga - 18...
01.07.2008 22:19
Hubava kniga - 18...
цитирай
4. cocolina - Имаше ли Митрето глава?:) - Имше-немше
11.07.2008 10:20
наш беше!:)))
цитирай
5. mglishev - Гениална простотия,
20.05.2010 13:06
като член на Братството на Червендалестите от град Гент, графство Фландрия, съм официално възхитен :)))
цитирай
6. анонимен - хахаа
20.05.2010 16:04
"изпили две и половина оки вино..." hahaha ще се пръсна бе .в америка не са на оки до колкото знам хахаххаааа
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaro
Категория: Забавление
Прочетен: 1034019
Постинги: 56
Коментари: 714
Гласове: 1222
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031