Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2021 07:01 - © Седмицата на Бочко
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2605 Коментари: 14 Гласове:
10

Последна промяна: 21.06.2021 07:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
21.06.2021г.

     На пресконференция ПП ГЕРБ направи оценка за работата на Служебното правителство. Срещу журналистите застанаха – острието Тома Биков, майката Деница Сачева, идеологът Томислав Дончев и момчето за всичко Костадин Ангелов :
image

Представителите на ПП ГЕРБ обвиниха служебното правителство в некомпетентност и политическа пристрастност. Относно последното обявиха, че внасят жалба до ЦИК срещу служебния кабинет. Това ощетявало ГЕРБ, а трябвало да бъде независимо и безпристрастно. ГЕРБ очевидно са забравили, че при предишни предизборни кампании ЦИК на няколко пъти бе сезирана, защото Борисов и министрите обикаляха и агитираха в страната с държавни коли. Само фактът, че ЦИК не можа да събере нужното мнозинство, спаси Борисов от глоба.
Пресконференцията си протичаше вяло, както обикновено, докато в 22-та минута в нея не се намеси председателят на ПП ГЕРБ :
image

След това тя се превърна в "Шоуто на Бойко Борисов" : "Явно е, че не ви интересува, че провалиха ваксинацията, скара се на журналистите още от вратата Борисов. Явно не ви интересува, че другите държави накрая ще ни изолират, когато светът започне да се възстановява, а той се възстановява, вече и плановете за възстановяване започват да работят, а ние трябва да отговаряме на въпросите на разни пияници".
По повод на някакви обвинения за събития от 2009-та година спомена за детектор на лъжата.
"Ходиха, източиха язовира за да се снимат. Източиха го! За да си направят снимка … Даже сега се замислям, дали на "Студена" не ни направиха тоя номер да го източат навремето. Сега вече като им виждам конспирациите … ".
"Я вижте какво назначиха в митниците? От шеф на митницата включително. Надолу назначенията са всички на контрабандисти, голямата част. Уволнени за контрабанда, някои уволнени от съветника, сегашен в Министерски съвет, Орешарски, за корупция".
После обвини разследващите журналисти, в кавички, че разследвали избирателно, приоритетно него самия – "пред мойта къща висеха години наред".
"Аз съм се заклел, че нямам златни кюлчета", извади като доказателство клетвата Борисов.
"Престанете с тая джипка", възропта той. "НСО има шест "тойоти секвои". И на тях се вози Радев, вози се Стефан Янев, возят се всички. Те ги въртът. При мене е имало една … ".
Посочи за пример "колегата Трифонов, който има три такива джипа, но не е проблем това".
"Да дойде еврокомисарка да им отпере шамара, че те ще ни правят план за ваксинацията", възмути се от незаинтересоваността на служебното правителство Борисов.
На въпрос за определеният от Слави Трифонов стандарт за премиер, който да е различен от него, експремиерът отговори : "Разбира се. Как няма да е различен? Той ще е различен! Той ще е различен, защото няма повече никога да видите канцлера на Германия, премиер на Великобритания и президент на Франция, с български премиер да се разхожда из София".
И обнадежден каза : "Прекрасно! Аз искам господин Трифонов да го видя като премиер".
И пак се върна на митничарите : "Митничарите да ги чете друг. Аз съм ги половината арестувал". Каза, че безкрайно може да разказва спомени за тировете с цигари и пилешки бутчета, и за Женския пазар, където се продавали контрабандните цигари.
Служебното правителство се държало като коалиционна партия, каквото и да означава това.
И продължи с разсъждения за служебното управление : "Това не е демокрация. Това е режим. Едноличен режим". "Ако не е трагично, щеше да е забавно", заключи Бойко Борисов :
image

За съжаление Борисов е прав –по-слабо и глупаво правителство от сегашното не сме имали.

https://offnews.bg/politika/chudia-se-dali-ne-iztochiha-i-studena-kato-gi-vizhdam-kakvi-konspirat-753812.html

Вчера Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов използва неделния ден за предизборна разходка в планината. Съпроводен от десетки активисти от младежките структури на партията, бившият премиер се включи в поход по Вазовата екопътека в Стара планина. Събитието беше публично отразено чрез няколко включвания на живо във "Фейсбук", изпълнени с непринудени моменти, групови снимки и бурни аплодисменти за председателя :
image

Той пък използва времето за почивка по дългия маршрут, за да държи реч по всички злободневни теми :
image
Борисов продължи подетата от няколко дни линия да прехвърля отговорността за действията (и бездействието) на собствените си правителства през последното десетилетие към служебния кабинет на Румен Радев, управляващ държавата от 11 май, както и лично към държавния глава. Доскорошният министър-председател започна словоизлиянието си така

Докат другите се потапят от омраза, абсолютно нищо не чуваме. Представяте ли си, представяте ли си, какво щеше да е, ако нашите приятели от съседна Гърция, завчера получиха близо шеесе милярда лева, триисе милярда евро, България, да, не е получила. Нула.
Ако управлявахме ние, на него ден, както винаги, когато Урсула фон дер Лайен, Шарл Мишел посещаваха Гърция, посещаваха България. Или първо щяха да дадат на гърците, или първо на българите. Ние представихме план за възстановяване, От злобата им и ината те го замразиха. Виждате, че нямат. И докато наште съседи ползват милярди евро безвъзмездна помощ, България още не си е подала плана. Това е България на Радев. Това е едноличната диктатура.
Не случайно журналистите ни питаха преди изборите, ако си спомняте : "Страх ли ви е от служебно правителство?". Откъде може да им дойде на акъла на журналистите такъв въпрос? Значи те, и те са знаели или са предчувствали, че единствената опозиция всъщност на това правителство е ГЕРБ. Единствена. Но тва е жесток, повторен шамар. Първия шамар за ваксините.
Виждате в Русия мерките се натягат много. Помните нас ни караха да купуваме руска ваксина. Нали помните? (аудиторията отговаря с "да, да"). Седемнайсе-осемнайсе хиляди са хората в Русия днеска, и затягат мерките. Дигнаха се във Великобритания – около десет хиляди. Новите щамове идват! Ние имаме два мильона и седемстотин хиляди ваксини подсигурени от нас. И то от цялата палитра – Янсен, Джонсън, Пфайзер, Астра, кой каквото иска. Модерна. Те и това унищожиха.
И когато виждате другите държави, вече имат планове за възстановяване, ползват парите, за да си поддържат народите, те са се съсредоточили само в злоба, ярост и нарушаване на законите. Така че, ааа, много разчитам на вас, младите хора. На тези, които искат да си градът държавата, защото това е голям провал. Голям провал! Те и в други неща се провалът. Европа дава безвъзмездно милярди, те излизат и казват на докторите, медицинските сестри, на санитарите – нямаме пари. Ми няма, щот сте некадърни да си направите плановете.
Нашият план го предоставихме в парламента, помните, преди няколко месеца. Хубав, лош, сега щеше да има, както за Гърция пари. Щяха да се къпат в пари. А нямаше да обясняват на бизнеса – вече няма кредити, няма грантове, ще има кредити, няма за медицинските сестри, имало да края на май, ми как няма да има?
Те се съсредоточиха в най-лесната кражба – НАП и митниците. И там е тоталния им провал. Там контрабандистите вършеят в момента, и вижте им назначенията. Това направи Радев за един месец. Без план, без ваксинация. Само за един месец.
И кат го питат журналистите въпрос, той вика, нападат семейството му. Кой напада, те ни нападат нас непрекъснато ("абсолютно"). Кой напада? :
image

Че го питали, що кат ти дават подарък … неразбираемо … Аз не знаех, че президентството се занимава с трансплантации. Но това разследващите медии не ти интересува.
Така че, аз мислех, че ще се поинтересуват и извикат Спецов, да го разпитат, къде е човека, на който продаде фирмата. Издирваме го, издирва го цялата държава, жив ли е, или го убиха?
Ако е скрит, защо са скрили, що го криат?
Нали, разбирате ли цялата наглост?
Те са пуснали на Делян Добрев, на целата ни парламентарна група данъчни проверки, а най-големия крадливец не го питат къде скри, уби. Те са опасни хора!
Що тоа човек не се показва, що не им е интересно на медиите да отидат, да му видиме снимката, как изглежда? С шес присъди. Да го питат Спецов, как намерихте този човек, там у гората, у шумата?
Всичко което говореше Радев преди няколко месеца, сега го прават те.
Добре, милички! Няма да, няма от кво да се срамуваме.
Направихме така, че цяла Европа, до един, всички лидери са били по няколко пъти в България. Аз съм единствения българин два пъти бил на камината в Белия дом. И при президент демократ, и при президент републиканец. От Берлин до Кремъл! От Лондон до Париж! В един ден ме приемаха президента на Франция и премиера им, сутринта, а след обед канцлера на Германия и президента на Германия.
Как се прави това протоколно, знаете ли? Ако не те знаят на малко име и ако не си направил много. Виждате, другите партии само мълчат.
Аплаузи!

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/borisov-planinata-tova-e-bulgariya-na-radev-ednolichna-diktatura



Тагове:   България,   Германия,   Бойко Борисов,   Великобритания,   шоу,   пресконференция,   партия,   демокрация,   реч,   корупция,   Модерна,   Орешарски,   НСО,   контрабанда,   Министерски съвет,   Митници,   Женски пазар,   Слави Трифонов,   Русия,   Европа,   президент,   режим,   ББ,   премиер,   Джонсън,   Астра,   Студена,   ЦИК,   ваксинация,   Янсен,   пп герб,   Делян Добрев,   парламентарна група,   служебното правителство,   21 юни,   Урсула фон дер Лайен,   златни кюлчета,   Пфайзер,   аплаузи,   Спецов,   острието Тома Биков,   майката Деница Сачева,   идеологът Томислав Дончев и момчето за всичко Костадин Ангелов,   Шоуто на Бойко Борисов,   вози Радев,   вози се Стефан Янев,   канцлера на Германия,   премиер на Великобритания и президент на Франция,   с български премиер да се разхожда из София,   Шарл Мишел посещаваха Гърция,   посещаваха България,   От Берлин до Кремъл От Лондон до Париж,


Гласувай:
12


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - Часът е 7.50- немско време.
21.06.2021 08:53
Онуй говедо Loop1 пак се домъкнало час по-рано и кеси в чакалнята.
Колко пъти му казвам- почвам да консултирам в 8,00, като си изпия чая.
Д-р Асан Асенов
цитирай
2. tikoev - Баце, Бацееее! Изглежда че забрави ...
21.06.2021 09:04
Баце, Бацееее! Изглежда че забрави за оперираните менискуси и сега подскачаш като младо козле из планината! Или онези буйни нискочели младежи те изнесоха на ръце?! Ти май вече се филмираш като Мохамед и Планината! :))
цитирай
3. kvg55 - До 1. loop1
21.06.2021 10:57
Притеснявам се, че може да посегнеш на живота си или поне да си отрежеш ухото.
цитирай
4. kvg55 - До 2. morskipesni
21.06.2021 10:58
Предпиши му студена вана и общуване с анадолските манафи.
цитирай
5. kvg55 - До 3. tikoev
21.06.2021 13:43
Баце само с търкаляне може да бъде избутан до върха.
цитирай
6. nedovolen - Из неновините. Един от точните Б...
21.06.2021 14:32
Из неновините. Един от точните Български сайтове.
Баце се е клонирал в луп 1.
Под височайшо наблюдение си. То и аз, ама не ми пука.
:)))
цитирай
7. kvg55 - До 7. nedovolen
21.06.2021 16:09
Добре че ни имат за невменяеми, та не носим наказателна отговорност за изявите си.
цитирай
8. mt46 - Мда...
21.06.2021 18:01
Диктаторът се оплаква от диктатура...
цитирай
9. zaw12929 - ПСИХИЧНО БОЛНИТЕ НЯМАТ ВИНА, А Д...
21.06.2021 18:27
ПСИХИЧНО БОЛНИТЕ НЯМАТ ВИНА, А ДРУГИТЕ КРАЙ ТЯХ САЧЕВЦИ, БИКОВЦИ КЪДЕ ДА ГИ ТУРЯТ ЗА ДА СИ ОСЪЗНАЯТ ПОЛОЖЕНИЕТО- ДА СЕ ДРЪПНАТ ОТ ВЛАСТТА
ТУК ВИЖДАМ ЦЯЛ АЛБУМ С ПРЕСТЪПНИЦИ
цитирай
10. kvg55 - До 9. mt46
21.06.2021 18:27
Смехории.
цитирай
11. kvg55 - До 10. zaw12929
21.06.2021 18:28
Да!
цитирай
12. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
21.06.2021 18:31
По темата ,най - компетентен е ,знаеш кой! Той ляга и става с него, особено пред избори!
Той е в специален бункер- обсерватория, засекретен, да не стане авария както преди дни! И оттам по движението на звездите, вади изводи за Бъдещето!
По поведението му ще се разбере Победоносец ли е/ Никифор/ или пораженец ?Последното и по миризмата ще се разбере!

Хубава вечер!
цитирай
13. kvg55 - До 13. leonleonovpom2
21.06.2021 23:19
Да.
цитирай
14. kvg55 - Благодарности!
03.07.2021 09:12
Благодаря на всички коментирали!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5756807
Постинги: 2808
Коментари: 25799
Гласове: 34181
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031